Ons bedrijf

Als u op zoek bent naar verse kruiden van hoge kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Kruidenaer levert vele soorten verse kruiden waarvoor we de lat van kwaliteit erg hoog leggen.

Wie zijn wij

Wij zijn Jacqueline en Christ Monden; de trotse eigenaren van De Kruidenaer. Wij werken dagelijks vol enthousiasme in ons nog altijd groeiende bedrijf. Samen met onze vaste en flexibele medewerkers zetten wij ons in voor perfecte leveringen van verse kruiden, met altijd:

  • Hoge kwaliteit
  • Snelle levering
  • Uitstekende service

Wij denken in oplossingen. Dus heeft u andere wensen dan u in ons standaard assortiment kruiden terugvindt, of omtrent verpakkingen of leveringsmethode, we kijken altijd of er andere mogelijkheden zijn. Zo willen we onze verse kruiden zo beschikbaar mogelijk maken voor u.

Historie

De geschiedenis van De Kruidenaer gaat terug naar het jaar 2003. Toen besloten Jacqueline en Christ Monden om een bedrijf op te richten in verse kruiden. Versproducten telen was hen niet vreemd, want tot dat jaar hielden zij zich bezig met telen van tomaten en paprika’s. Echter, een nieuwe uitdaging werd gezocht en gevonden in verse kruiden.

De diversiteit in soorten en gebruiksmogelijkheden, het willen aanbieden van deze kruiden als Hollands product en de heerlijke geuren waren onder andere de drijfveren. Het bedrijf werd De Kruidenaer genoemd en is sinds de oprichting niet meer gestopt met groeien.

In de loop der jaren is het assortiment van De Kruidenaer verder uitgebreid naar op dit moment bijna 30 verschillende soorten. Een aantal nieuwe soorten is in ontwikkeling. Hiermee kan De Kruidenaer voldoen aan de wensen van de afnemers, iets wat De Kruidenaer erg belangrijk vindt.