Commercieel Administratief Medewerker

Gezocht: Duizendpoot

Wij zijn De Kruidenaer. Met een rijke geschiedenis en een blik gericht op de toekomst, staan wij bekend om onze kwalitatieve kruiden die we telen, verpakken en leveren aan klanten in Nederland en ook buiten de landsgrenzen. In het kader van onze groeiambities zijn wij op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker om ons team te versterken. Ben jij de vroege vogel die graag in een dynamische omgeving duikt? Blink jij uit in administratieve taken en klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw functie als Commercieel Administratief Medewerker bij De Kruidenaer eruit?

Als Commercieel Administratief Medewerker bij De Kruidenaer ben je het kloppend hart van onze commerciële binnendienst. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte verwerking van orders en het onderhouden van klantcontacten. Daarnaast speel je een sleutelrol in de logistieke planning en zorg je voor een nauwkeurige productlabelling en -administratie. Je werkt nauw samen met ons verkoop- en logistiek team om ervoor te zorgen dat onze verse kruiden tijdig en in perfecte staat onze klanten bereiken.

Al met al een zeer afwisselende en uitdagende functie, waarin geen dag hetzelfde is en waarin je echt het verschil kunt maken. Een functie waarin je naast veel verantwoordelijkheden ook de vrijheid en de ruimte krijgt om de kruiden perfect bij de klanten te krijgen.

Over ons

Wij zijn een Brabants familiebedrijf gevestigd te Etten-Leur met een passie voor verse kruiden. We telen ruim 20 verschillende soorten snijkruiden. We leveren jaarrond verse kruiden van hoge kwaliteit aan grote supermarkten, foodservice bedrijven, fabrikanten en horeca bedrijven. We telen onze kruiden in moderne kassen, in tunnels en in de volle grond waarbij we in onze kassen met name Basilicum op water telen. We behoren tot de top van Nederland als het om verse kruiden gaat. Een positie die we niet alleen willen behouden, we willen hem uitbouwen en daarom blijven we als bedrijf innoveren, zeker op teeltgebied.

Naast het telen van kruiden draait het binnen ons bedrijf allemaal om onze medewerkers. Zij doen namelijk iedere dag weer hun uiterste best om jaarrond de beste verse kruiden af te leveren. Onze bedrijfscultuur laat zich het beste typeren als: innovatief, gedreven door passie, klantgericht, korte lijnen en familiair.

Wat breng je mee

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau met een achtergrond in commerciële administratie of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Uitstekende computerskills en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
  • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en flexibel. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een teamplayer.
  • Interesse in of affiniteit met de agrarische sector is een pre, evenals ervaring in een multiculturele werkomgeving.

Wat krijg je ervoor terug

  • Een dynamische en afwisselende baan binnen een vooruitstrevend en innovatief familiebedrijf in de agrarische sector.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen.
  • Een passend salaris, een fulltime dienstverband, 20 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek, en 8% vakantiegeld.
  • Een team met een hands-on mentaliteit en een gemoedelijke sfeer waarin iedereen het verschil kan maken.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie met CV naar hr@kruidenaer.nl. Mocht je nog vragen hebben mail naar hetzelfde adres of bel Paul Groenewegen op 076-5018717.