Gezocht: Chauffeur (parttime)

De Kruidenaer is een Brabants familiebedrijf gevestigd te Etten-Leur met een passie voor verse kruiden. We telen ruim 20 verschillende soorten snijkruiden. We leveren jaarrond verse kruiden van hoge kwaliteit aan grote supermarkten, foodservice bedrijven, fabrikanten en horeca bedrijven. De kruiden worden geteeld in moderne kassen, in tunnels en in de volle grond waarbij we in onze kassen met name basilicum op water telen. We behoren tot de top van Nederland als het om verse kruiden gaat. Een positie die we niet alleen willen behouden, we willen hem uitbouwen en daarom blijven we als bedrijf innoveren, zeker op teeltgebied.  

Per direct zijn wij op zoek naar een Chauffeur (parttime)

Ben jij graag onderweg en vind je autorijden leuk? Bij de Kruidenaer zoeken wij een chauffeur! Als chauffeur rijd je op oproepbasis ritten binnen Nederland. Dit doe je in onze bakwagen waar je met rijbewijs B al in mag rijden. De ritten vinden plaats tussen 7:00 en 16:00, vaak ben je een dagdeel onderweg. Je vervoert dan onze verse kruiden naar klanten en haalt verse kruiden op bij leveranciers.

Denk jij de juiste persoon te zijn voor bovenstaande functie? Aarzel dan niet en mail je sollicitatiebrief met CV naar hr@kruidenaer.nl   Voor nadere informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen (076 50 18717 en vraag naar Paul Groenewegen. Meer info over het bedrijf vind je op www.kruidenaer.nl