Gezocht: ambitieuze, vooruitstrevende teeltmanager 

Werk je momenteel als teeltmanager en sta je open voor een uitdagende nieuwe baan die wordt gekenmerkt door de volgende zaken: je krijgt alle ruimte en vrijheid om te innoveren, werken voor ’s lands meest innovatieve kruidenteler / Brabants familiebedrijf / gedreven door passie, dan is dit je kans! 

Hoe ziet jouw functie als teeltmanager bij Kruidenaer eruit?

Als teeltmanager zorg je ervoor dat we in onze kassen (4ha) en op onze velden (circa 25 ha) de lekkerste en mooiste verse kruiden van Nederland telen. Je werkt hierin samen met 3 teeltspecialisten/teeltmedewerkers. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor de optimale teeltomstandigheden, het beste klimaat en de juiste voeding voor onze kruiden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het energiemanagement, breng je de teeltprestaties in beeld, maak je teeltschema’s en draai je op toerbeurt storingsdiensten. Met de teamleiders overleg je dagelijks over de te verrichten (gewas)werkzaamheden en eens in de week loop je een ronde en overleg je met de externe teeltadviseur. Ook houd je de algemeen directeur proactief op de hoogte omtrent de voortgang, de behaalde resultaten en eventuele knelpunten. 

Al met al een zeer afwisselende functie, waarin geen dag hetzelfde is waarin je echt het verschil kunt maken. Een functie waarin je naast veel verantwoordelijkheden ook de vrijheid en de ruimte krijgt om de perfecte teeltomstandigheden te creëren. 

Maar bovenal verwachten we van je, dat je met behulp van een innovatieve houding en mind set de kruidenteelt de komende jaren samen met ons blijft perfectioneren. 

Over ons

Wij zijn een Brabants familiebedrijf gevestigd te Etten-Leur met een passie voor verse kruiden. We telen inmiddels ruim 20 verschillende soorten snijkruiden. En leveren jaarrond verse kruiden van hoge kwaliteit aan grote supermarkten, foodservice bedrijven, fabrikanten en horeca bedrijven. We telen onze kruiden in moderne kassen, in tunnels en in de volle grond waarbij we in onze kassen met name basilicum op water telen. Kortom, we behoren tot de top van Nederland als het om verse kruiden gaat. Een positie die we niet alleen willen behouden, we willen hem uitbouwen en daarom blijven we als bedrijf innoveren, zeker op teeltgebied. 

Naast het telen van kruiden draait het binnen ons bedrijf allemaal om onze medewerkers. Zij doen namelijk iedere dag weer hun uiterste best om jaarrond de beste verse kruiden te telen. Ons bedrijfscultuur laat zich het beste typeren als: innovatief, gedreven door passie, klantgericht, korte lijnen en familiair. 

Wat breng je mee 

Min. 3 tot 5 jaar ervaring als teeltverantwoordelijke bij een modern (glas)tuinbouwbedrijf. 

Je bent innovatief en altijd op zoek naar verbetering. 

Je werkt planmatig en kunt goed organiseren. 

Je bent leergiering, communicatief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. 

MBO/HBO werk- en denkniveau 

Wat krijg je ervoor terug 

Alle ruimte voor eigen inbreng en initiatief. 

• Veel vrijheid en verantwoordelijkheid 

• Een bovengemiddelde beloning en een prima arbeidsvoorwaarden pakket. 

Een jaarlijks opleidingsbudget voor het volgen van trainingen, seminars enz. 

Een zeer uitdagende functie bij een uniek bedrijf. 

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, wacht dan niet langer en stuur je cv en korte motivatiebrief voor 15 februari naar Frank Verhoeven van Elsman Consultants: f.verhoeven@elsman.eu. Heb je vragen, bel dan met Frank, zijn mobiele nummer is 06 20094014. 

Tot slot: met ons bedrijf zijn we al meerdere malen in de prijzen gevallen en onlangs was Yvonne Jaspers voor haar tv programma nog bij ons op bezoek. Klik op deze link en zie hoe Yvonne door ons wegwijs wordt gemaakt in de kruidenteelt (vanaf 11:43) https://www.npostart.nl/onze-boerderij-en-nu-zelf/29-10-2022/KN_1729869 En kijk ook eens op onze facebookpagina https://nl-nl.facebook.com/Kruidenaer/ of op https://www.kruidenaer.nl/